Teljes Kommunikációs Szolgáltatás
angol | német | magyar | japán
 

 

Vezetõ

Újraképzõ

   
 


Vezetõ Újraképzõ

Egy intenzív személyi képzés mely arra tervezõdött, hogy segítsen a vezetõknek, hogy újragondolják egy karrierrõl való elképzelésüket és folyamatosan haladjanak az új célok felé.

Egy jelenségre való válaszként, melyre sok kliensünk hívta fel figyelmünket, az International Class kifejlesztette a Vezetõ Újraképzõt. Ha az egyén már több éve dolgozik valamely szervezetnél, néha akár több mint tíz éve, miközben bizonytalan a felõl, merre halad a karrierje, akkor ez a tanfolyam ideális a számára. Az 1980-as években ezt a jelenséget „vezetõ kiégésnek” hívták. Ennek a „kiégésnek” a szokásos következménye az volt, hogy az illetõ elhagyta a céget.

Ma a felvilágosult munkaadók felismerik, hogy figyelemre méltó rejtett érték van ezekben a személyekben, és ha lehetséges, akkor jó lenne ha újból bátorítást, segítséget adnának nekik, és a bennük lévõ erõket produktívan összpontosítanák.


 

Az ilyen vezetõk tünetei gyakran úgy manifesztálódnak, hogy kommunikációs kudarcokkal szembesülnek mind kétszemélyes kapcsolatban, hasonló beosztásban lévõ társaikkal, fõnökükkel és beosztottjaikkal, mind az általános kommunikációs készségeik terén. Ez az a pont, ahol bejön a Vezetõ Újraképzõ. Szakképzett konzulenseink viszonylag rövid idõn belül képesek arra, hogy segítsék e személyeket, hogy újra megtaláljanak egy helyes irányt, mellyel elégedettnek mondhatják magukat és, a vállalat céljainak is megfelelnek.

A tapasztalat azt mutatja, hogy öt közül négy ilyen vezetõ újra beilleszkedik ily módon. A fennmaradó esetben azonban a Vezetõ Újraképzõ program elvégzése után az egyén belátja, hogy ideje váltani. Végül is mindkét eset elõfordulása, kedvezõ mind a munkaadónak, mind az egyénnek.

Valójában ez a program nagyon személyre szabott, és nincs két egyforma eset. Örülünk, ha egyedi példákat részletesen megbeszélhetünk, s mindezt nem kötelezõ alapon.


 
Copyright since 1999 International Class. All Rights Reserved.