Teljes Kommunikációs Szolgáltatás
angol | német | magyar | japán
 

 

Üzleti

Arculat

   
 


Üzleti Arculat (Business Image)

Mely arra tervezõdött, hogy megjelenést adjunk arculatodnak, mely ily módon teljesítményedet még jobban fokozza.

Az International Class Image programot arra terveztük, hogy erõteljes, jól memorizálható és sikeres arculatot alakítsunk ki neked, mely vizuálisan szemlélteti magas profilodat, tapasztalatodat és lehetõségeidet a választott szegmensben.

Egy színelemzést fogsz kapni, melybol megtudhatod, milyen típusú ruhák, , öltözködési és frizura stílusok, és (szükség esetén) smink állnak jól neked, hogy megjelenésedet javítsd és a kívánt arculatot alakítsd ki.

Elõre szólunk majd, hogy a számodra legkényelmesebb üzleti viseletben érkezz, a férfiaknak pedig egy nyakkendõ készletet kell hozni magukkal.

A tanár kezdetként lead egy bevezetõt az ’Üzleti Arculat’-bol (Business Image).

 


Konzulensünk ezután elemzi genetikai adottságaidat – a színeid tekintetében - azután pedig lényegre törõen megtanítja, hogyan tudod ezt mások befolyásolására használni.

Ez után végül következik egy átfogó stílus és Image elemzés, hogy meghatározzuk a vonalat, az alakot, melyet ruhád kölcsönöz neked és a benyomást, melyet kelthet.

Az óra legvégén személyre szóló könyvecskét fogsz kapni, melyben az órán elhangzottak lesznek összefoglalva, valamint egy színes levéltárcát, mely a leginkább hozzád illõ színeket tartalmazza.

Ennek a felsõszintu arculat képzõ szolgáltatásnak az elõnyei rögtön érzékelhetõk lesznek. Az üzleti világban az eladások terén, a marketingben, a prezentációk és interjúk során és sok más helyzetben, ahol a végeredmény létfontosságú, és az elsõ benyomások tartósan meghatározók, felbecsülhetetlen érték az, ha tudjuk használni e képességünket az arculattervezés alakításánál.

 
Copyright since 1999 International Class. All Rights Reserved.