Teljes Kommunikációs Szolgáltatás
angol | német | magyar | japán
 

 

Sikeres

Felkészités

   
 


Sikeres Felkészítés

Egy olyan kurzus, mely stratégiákat mutat be a megfelelõ társasági viselkedésre mind az üzleti, mind a személyes siker érdekében.

Ha meg akarod érteni, mi akadályoz abban hogy könnyedén és lelkesen jelenjél meg az üzleti társasági életben, akkor ez a kurzus ideális Neked. Mire a tanfolyam végére érsz, tudni fogod hogyan tedd az ilyen összejöveteleket hasznossá, szórakoztatóvá és hogy érezd magad igazán jól ilyen helyeken. Itt mindazokra a technikákra figyelünk, amik szükségesek ahhoz, hogy az adott társaságot megnyerd magadnak, bárhol is tartózkodsz és hogy learasd a babérokat, mind személyes, mind szakmai szempontból.

Ez a tanfolyam ideális és ajánlott mindazoknak, akiknek gyakran kell részt venniük üzleti fogadásokon, szakmai vacsorákon, alapítványi rendezvényeken, politikai összejöveteleken, vendéglátói rendezvényeken, jubileumi találkozókon vagy házon kívüli értekezleteken.

Milyen elõnyök származnak abból, ha képes vagy könnyedén kézben tartani az eseményeket társasági összejöveteleken?

  • Értékes üzleti kapcsolatokat építhetsz ki, akár új barátságok is kezdõdhetnek.
  • Ideális lehetõség a vevõkkel/ügyfelekkel való kapcsolatok megszilárdítására ill. az adott kapcsolatban felmerülõ félreértések és problémák megoldására, tisztázására. Gyakran ezt egyszerûbb egy koktél mellett megtenni mint egy tárgyalóteremben!
  • Gyakran remek lehetõséget kínál arra, hogy belsõ piaci információkhoz juss, az új piaci területeket és a kulcs szereplõket is megismerd.
  • Jobban érzed majd magad a bõrödben: motivált, aktív és magabiztos leszel, így készen állhatsz bármivel a megbirkózni.
  • Másokra is jó hatással leszel, jól érzed magad a társaságban, ami arra sarkallja õket, hogy üzletet kössenek Veled - ez egy értékes tulajdonság egy olyan üzleti világban, ahol a számszerû mutatókon túl a kisugárzás is számít.

A program elméleti és gyakorlati oktatásból áll. Az elméleti oktatás a társasági események elõtti, alatti és utáni elemekre koncentrál. A gyakorlati üléseken ügyfeleink lehetõséget kapnak arra, hogy szituációs játékokban megfelelõen szimulált környezetben alkalmazzák az elsajátított technikákat.

Az oktatás az te céged igényeihez alakítható és kis vagy nagycsoportos formában is lebonyolítható. Ideális esetben a program magában foglal egy koktélfogadást is, ahol a résztvevõket megkérjük, hogy a tanult speciális szabályok szerint igyekezzenek megnyerni a társaságot, melyet építõ jellegû visszajelzés és kritika követ a tutorral megbeszélve.

 

 
Copyright since 1999 International Class. All Rights Reserved.