Teljes Kommunikációs Szolgáltatás
angol | német | magyar | japán
 

 

Érthetõ Világos

Elõadás

   
 


Érthetõ Világos Elõadás

Ennek a programnak a célja, elsõ lépésben az, hogy a nem angol anyanyelvû ügyfeleknek segítsen a kiejtés és az artikulálás fejlesztésében. A programot úgy alakítottuk ki, hogy segítséget nyújtson abban az esetben, ha valakinek igen jó az angol nyelvismerete, de úgy érzi, hogy a kiejtése nem éri el a kívánt szintet, különösen ha nyilvánosság elött kell szerepelnie.

Az általunk használt módszer az egymásra épülõ elméleti órák, a gyakorlatok és az önálló tanulás kombinációján alapszik. Megmutatjuk, hogy a mondatszerkezet megválasztása, a szavak hangsúlyozása és az intonáció hogyan befolyásolja egy üzleti tárgyalás kimenetelét és hogy ezek alkalmazásával hogyan vehet számunkra kedvezõ fordulatot bármilyen üzleti tárgyalás.

Mivel minden egyes személy és cég igényei különböznek, ezért elsõ lépésként örömmel megszervezünk egy találkozót specialistánkkal, akivel részletesen beszélhettek minderrõl, meghatározhatjátok a pontos elvárásaitokat és javaslatok születhetnek a legjobb megoldásokra.

Az oktatást azzal kezdjük, hogy a hangtani szabályokat használva megtanítjuk az angol szavak pontos kiejtésének elveit. Ha már a fonetikus rendszert elsajátítottátok, segítséget nyújtunk abban, hogy hogyan tarthattok meg egy angol nyelvû elõadást folyékonyan és magabiztosan.

 


 

A kurzus fél napos szekcióból áll, melyet kiegészít egy önálló, autodidakta tanulási program, melyhez nyomtatott anyagokat és hangkazettákat adunk.

Az oktatást úgy szervezzük meg, hogy beilleszthetõ legyen az elfoglalt emberek napi menetrendjébe is és az oktatást az egyéni igényekhez alakítjuk. Habár maga a teljes program hosszabb idõt vehet igénybe, az oktatás haszna már az elsõ néhány óra után érezhetõ.

Általában 10 félnapos oktatási programot ajánlunk, de ez természetesen függ az ügyfél egyéni ambíciójától és érdeklõdésétöl és attól, hogy az otthoni önálló tanulásra mennyi idõt tud szánni. Ez az oktatás semmiképpen sem úgy értendõ, mint a hagyományos angol nyelvleckék utódja vagy másolata.

Bár ez a kurzus is a helyes kiejtés elsajátításával kezdõdik, de a megfelelõ fogalmazáson keresztül egészen a téma meggyõzõ elõadásáig terjed és ezzel nagy mértékben kiegészíti és elmélyíti az üzleti szintû kommunikáció megértését.

 

 
Copyright since 1999 International Class. All Rights Reserved.