Teljes Kommunikációs Szolgáltatás
angol | német | magyar | japán
 

 

Élcsapat

Együtt

   
 


Élcsapat Együtt

Ez a találkozások, vezetõképzõ ülések és csoportmunka rugalmas programját takarja, mely a menedzsment csapat számára lehetõvé teszi, hogy még hatékonyabban dolgozzanak együtt és világosan meghatározott célokat érjenek el véges idõintervallumon belül.

Egy üzlet csakis abban az esetben lesz sikeres, ha a Vezetõ Csapat (Top Team) ugyanazon célok mellett van elkötelezve, melyekért hatékonyan együtt, közösen dolgozik.

Ha úgy érzed, hogy vállalatod eltért ettõl a céltól, akkor a VCS program ideális a számodra. Ez a találkozások, vezetõképzõ ülések és csoportmunka rugalmas programját takarja, mely a menedzsment csapat számára lehetõvé teszi, hogy még hatékonyabban dolgozzanak együtt és világosan meghatározott célokat érjenek el véges idõintervallumon belül.

Ez a tanfolyam bármilyen olyan Vezetõ Csapatnak ideális, mely úgy érzi, szükséges, hogy összeüljenek, hogy tisztázzák az üzleti céljaikat.

Programunk képességeidet sok területen javítani fogja, mint például:

• Olyan módszertan kitalálásában, mellyel megvizsgálhatod üzletedet és a változás fõbb területeit beazonosíthatod
• Idõ és hely megteremtésben, a te és csapatod számára, hogy a jövõ terveket és stratégiákat átgondoljátok
• Segít abban, hogy beazonosítsd, munkádban használd, és felmérd a kritikus sikertényezõket, melyek vállalatod ’alapvonalát’ javítják
• Biztos lesz az, hogy az általad hozott döntések és életbe léptetett új folyamatok és stratégiák hatásosan és hatékonyan legyenek elterjesztve a szervezetedben mindenhol
• Meg tudod majd adni magadnak az esélyt, hogy megvizsgáld, hogyan muködik együtt a Vezetõ Csapat azáltal, hogy teljesítményét javítja, hogy vállalatodon belül a csapatoknak szerep modelleket nyújtson, és hogy biztosítsa új stratégiáid sikeres kivitelezését.

Amíg a részletes tartalom különbözni fog, minden VCS program alapjában egy nap megcsinált, eljátszott eseményt fog tartalmazni. Ennek az eseménynek az idõzítése tõled, csapatodtól valamint a mi szervezésünktõl függ. Ez össze fogja hozni a Vezetõ Csapatot, hogy mindazon pontokat megbeszélje, melyek elsõdleges fontosságúnak számítanak. Ilyenek lehetnének például:

• Egy integrált üzleti terv összpontosítására való igény
• Hogy vásárló szolgáltató emlékeztetõt állítsunk ki a 21. századra
• Hogy még inkább mûködjön a munka során a kohéziós erõ
• Hogy javítsuk a kommunikálást a vállalaton belül

Az aktuális, lefedni kívánt területeket a szervezeted egyéni igényeihez igazítjuk, és az óra elõtt pontosítanánk.

Mindenki, aki a Vezetõ Csapat órákra jár, rendszeresen részt kell, hogy vegyen a képzésen, és hozzá kell járulnia valami módon a naphoz. Minden résztvevõ akcióterveket fog elvinni a végrehajtáshoz. Hogy biztosak lehessünk abban, hogy a nap nemcsak egyszerûen egy érdekes vita volt, a VCS program egy élénk üzleti folyamatot szervez, elõre megállapított célokkal. Ezek adott mérték tényezõk, melyek idõkorláthoz és folyamat felülvizsgálathoz vannak kötve. Ez biztosíték arra, hogy a jövõ épületei jó helyen legyenek és hogy a gyakorlat egy tényleges elkötelezõdés legyen a változás mellett, nem pedig egy komolytalanul elvesztegetett lehetõség.

 
Copyright since 1999 International Class. All Rights Reserved.