Teljes Kommunikációs Szolgáltatás
angol | német | magyar | japán
 

 

Beszédek

Készítése

   
 


Beszédek Készítése

Személyre szabott szolgáltatás – az ötlet szinttõl a kész írott szövegig.

Ha nincs önbizalmad saját beszédeid elkészítésére és közvetítésére, akkor mennyire adna biztonságérzetet az a tudat, hogy egy jól szerkesztett, szakértõ beszédíró által leellenorzött beszéded van?

Az International Class Speech Writing képzését személyre szabott szolgáltatásként ajánljuk üzleti vagy személyes beszédekhez. Ez egy teljes körû szolgáltatás lehet kezdve a prezentációs ötlet szintjén keresztül egészen a kész írott szövegig. Egy másik alternatíva lehet, hogy egy már meglévõ beszédet vagy vázlatot fogalmazunk meg az egyéni igényeknek megfelelõen.

Lényegében azt szeretnénk, hogy klienseink kiemelkedõ teljesítményt érjenek el a szóbeli kommunikációjukban; úgy érezzük, nem elég az, hogy éppen hogy túl legyenek a feladaton.

 


Az elõadások tartására a lehetõségek, különösen nagy események alkalmával ritkán ismétlõdnek. Azokat az eloadókat, akiknek nincs lényegi mondanivalójuk, lehet, hogy nem kérik fel még egyszer. Ezért gondoljuk úgy, hogy olyan fontos a jó szereplés az elsõ alkalommal - még akkor is, ha ez jelentõs pluszmunkát jelent.

Szakértõ konzulenseink akár távolról is dolgozhatnak beszédeden, melyet teljes tájékoztatás elõz meg, vagy ha jobban szeretnéd, irodádban is segíthetnek, hogy a kívánt eredményt elérd.

A követelmények és az elõadók minden beszéd esetében különbözõk. A mi hozzáállásunk azt tükrözi, hogy a módszerünket szükséges a kliens igényéhez igazítani, a siker elérése érdekében.

 
Copyright since 1999 International Class. All Rights Reserved.